PRIM Model CYLINDER 40 Q modelové číslo 39-798

16 000 Kč
PRIM Model CYLINDER 40 Q modelové číslo 39-798

Valentina Z., Praha 10100

1 kusů
2 dny
Poštovné při cz sk
platbě převodem: 80,- 80,-
1 ks
0 ks
Zboží prodejce:
V_Z
registrován od:
1.12.2023
Napsat prodejci

Popis

Nabízím pánské (resp. jako unisex/větší dámské) hodinky PRIM modelu Cylinder. Úplně nové, nikdy nenošené! Řemínek v ideálním stavu (šířka pásku 20mm).

Moderní pánské hodinky PRIM Cylinder jsou navrženy pro muže, kteří preferují trvalý styl místo módních trendů a upřednostňují minimalistický a časově neutrální design. Tvar pouzdra a korunky, vytvořený designéry z Olgoj Chorchoj Studia, reflektuje jejich typický zjednodušený a funkční přístup. Inspirací pro tvary byla industriální technologie zpracování masivních materiálů, používaná v manufaktuře pro výrobu hodinek PRIM.

Nerezové pouzdro vytváří lehký a elegantní vzhled díky výraznému prohloubení číselníku. Číselník s kontrastními ručkami ladí s celkovým designem pouzdra. Tyto hodinky jsou vhodné pro různé události a vzhled lze dle přání zákazníka upravit výběrem řemínku nebo luminiscencí ruček.

Strojek hodinek pochází od renomované švýcarské značky Ronda 763, což zaručuje kvalitu.

Design těchto hodinek zdůrazňuje jejich nadčasovost, což je klíčovým prvkem pro hodinky PRIM. Kvalita této kolekce byla oceněna v soutěži Czech Grand Design a hodinky si získaly pozornost návštěvníků na výstavách užitého designu v České republice i ve světě.

Viz fotky. Mohu poslat další. Aktuální cena tohoto modelu u jiných prodejců je 19 900 Kč.

Komentáře

Komentáře mohou vkládat jen přihlášení uživatelé.
Hodiny PRIM Hodiny PRIM Hodiny PRIM
cz en